Calitate germana acum si in Romania

 

Parchetul MEISTER este alegerea perfecta pentru cei ce doresc un produs cu aspect autentic, durabil si usor de intretinut. Procesul de fabricare al pardoselilor noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate, dar si pretentiile oricarui specialist in design interior. Produsul nostru confera casei tale un aspect elegant si modern, oferind in acelasi timp o excelenta absorbtie a zgomotelor.

b6-221x200-221x200         b7-221x200        b5-221x200        b2-221x200

b3-221x200         b4-221x200        b1-221x200       

 

Meister dezvoltă cu pasiune și responsabilitate produse pentru încăperi pline de viață pentru mulți ani. Tendințele vin și pleacă dar parchetul este ales ca un reper stabil și durabil. Îmbinarea atentă a caracteristicilor de design face din produsele Meister un concept versatil și ușor de adaptat multiplelor stiluri de amenajări interioare. Acestea sunt rezultatul a 75 de ani de muncă și inovații tehnologice fiind folosite materii prime de cea mai bună calitate, prelucrate într-un proces tehnologic acoperit de multiple patente.
Impresia despre pardoseli se schimbă după alegerea unui parchet premium. Confortul obținut prin savurarea pe termen lung a unui produs de calitate face ca încrederea și stabilitatea să capete noi înțelesuri.

 

Inspirate din natură și cu o frumusețe eternă, produsele se combină în multiple posibilități alegând dintre gamele de parchet laminat, parchet stratificat, parchet din plută sau linoleum. Pentru acoperirea pereților se pot alege dintre ineditele sisteme de acoperiri pereți cu panelui în formate clasice sau 3D.
În oricare produs caracterul natural este îmbinat cu inovațiile tehnologice rezultând un produs stabil și frumos.Eurobac România vă invită să faceți o incursiune în oferta de produse pentru amenajări interioare și astfel veți cunoaște deliciul instalării unei pardoseli de calitate și transformarea încăperilor în spații confortabile. Ușor de întreținut, durabil și sănătos pentru mediul înconjurător, în gama Meister găsiți un produs potrivit pentru oricare încăpere.
Fiind alături de partenerii noștri și participănd împreună la multe amenjari interioare putem sa vă sugerăm să faceți alegerea spre parchetul laminat premium când doriți decoruri cât mai fidele aspectului natural din lemn și în acelasi timp un plus de flexibilitate al nuanțelor.

 

Parchetul stratificat din lemn european, plută sau linoleum, păstrează însușirile de rezistență în timp a lemnului natural fiind combinația eficientă între inovațiile de design, nuanțele și suprafețele rezistente, adaptate la tendințele actuale și tehnologia de instalare foarte usoară și sigură. Acestea împreună cu materiile prime folosite fac ca produsul să fie cea mai bună alegere pentru persoanele care preferă lemnul natural.

 

O pardosea rezistentă la trafic intens? Descoperiți parchetul Nadura și Lindura! Aceste game se disting prin confortul excepțional dat de raportul optim între căldura lemnului și rezistența pietrei. Acest parchet HIGH TECH apare în premieră pe piața din România, fiind durabil, cald, rezistent la abraziune și ușor de întreținut.Un iz de frumusețe este dat de designul pereților. Sistemele de paneluri cu furnir natural sau folie décor creează un cadru elegant pentru finisarea încăperilor dvs. Panelurile combină eleganța cu funcționalitatea rezultând din pereți simpli, un design de pereți atractiv.

Copyright © 2015 EUROBAC. Toate drepturile rezervate.