CONSULTANTA PROFESIONALA GRATUITA

In alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj
Pentru a venii in sprijinul clientilor, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise despre produsele noastre, cat si despre procedeul de montaj al usilor, astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau, in deplina siguranta, evitandu-se astfel greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.
Cele cateva sute de modele de usi Porta Doors uneori pun in dificultate clientul in misiunea de a alege modelul preferat. De aceea, cu o experienta vasta in vanzari de usi Porta Doors , venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi importante ce va ajuta sa luati cel mai usor cea mai buna decizie.
Din momentul cererii ofertei si pana in ziua montajului, consilierii nostri de vanzari va ofera informatii importante cu privire la pregatirea golurilor usilor, montajul gresiei dar si al parchetului in dreptul usilor, si momentul adecvat montajului.
Tinem cont si de bugetul dumneavoastra si va recomandam cea mai buna varianta, satisfacatoare si din punct de vedere al calitatii dar si al pretului. Necesitatea consultantei in alegerea usilor potrivite este iminenta, deoarece doar asa gasim solutii pentru toate buzunarele, toate tipurile de locuinte, forme sau culori ale finisajelor dorite de client.
Toate acestea tin cont insa de amplasarea lor, de protectia termica, de nevoia de estetica si de ce nu, de pretul produselor daca acestea vor fi destinate unor constructii cu destinatie speciala.
Deoarece consultanta pentru alegerea usilor potrivite este gratuita, va rugam sa nu ezitati a ne contacta, pentru ca sunt nenumarate experiente pe care vi le putem impartasi.