DESPRE NOI

Eurobac Romania este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Meister si D.R.E, alaturi de cel mai vechi partener Porta Doors, respectiv  cei mai noi parteneri Arbiton si Pol-Skone, oferind la nivel national si international, produse de calitate superioara: usi, parchet laminat, parchet triplustratificat, paneluri si accesorii.

Ne implicam activ si suntem alaturi de clienti prin sustinerea proiectelor acestora din dorinta satisfactiei lucrului bine facut. Ne place ceea ce facem si consideram ca este un aspect important in intentia noastra de a va oferi satisfactie maxima pentru produsele achizitionate.

Experienta acumulata in ultimii ani si pregatirea periodica efectuata atat in Germania cat si in Polonia, ne ajuta sa va oferim consultanta de specialitate legata atat de produsele comercializate, cat si de pasii ce trebuie urmati inaintea achizitionarii si montarii parchetului sau a unei usi de interior.

Desi la prima vedere achizitionarea si montarea pardoselii sau a unei usi de interior, pare facila, sunt multe elemente pe care cei interesati trebuie sa le cunoasca, elemente ce ajuta in alegerea corecta a produselor si crearea unui interior de casa conform dorintelor si gustului fiecaruia.

Pardoseala formeaza baza pentru un design interior perfect. Brandul Meister reprezinta o gama larga de produse premium pentru acoperire sol pereti si tavane. Descoperiti amprenta calitatii incepand din ciclul de productie pana la produse si la service-ul de consultanta si distributie. Parchetul, panelurile si accesoriile Meister sunt populare in Europa si Romania pentru tehnologia inovativa folosita in sistemele de montaj si pentru design. Meister ofera un sistem complet pentru designul peretilor si pardoselii de la folii, plinte, parchet laminat sau stratificat, pluta, linoleum si paneluri.

Preocupati de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a alege, pe langă gamele de produse deja comercializate am adaugat in portofoliul nostru o mai mare varietate de usi de interior ale producătorului polonez de usi D.R.E. sp. z o.o.: usi de interior cu finisaj sintetic si furnir natural, usi de interior din sticla, usi de interior rezistente la foc, usi intrare apartament, usi cu toc ascuns, tocuri, sisteme glisare si accesorii.

Diversitatea colectiilor, aspectul calitatii, functionalitatea, durabilitatea si designul sunt principalele motive pentru care suntem pregatiti sa va oferim colectiile de usi D.R.E.

Putem spune acum, ca avem cea mai completa gama de usi! Suntem aici pentru dumneavostra si timpul nostru va este dedicat. Consultanta oferita se va termina doar cand ne veti confirma ca am acoperit toate aspectele realizarii unui proiect reusit si perfect satisfacator.