ESPINA

CANATURI UȘI CU FALȚ

»»Colecția de lux ESPINA este ușa perfectă pentru un interior elegant. Designul herringbone va sublinia caracterul prestigios și elegant al spațiului tău. Suprafața furnirată a ușii este protejată suplimentar cu lac UV ecologic, care prezintă o rezistență ridicată la zgârieturi și expunere la lumină, ceea ce o face ideală pentru camere precum birouri, restaurante și birouri.
»»Ușile sunt confecționate din rama de lemn cu două plăci netede HDF acoperite cu furnir natural. Umplerea standard este din PAL solid. Modelul W01 are o sticlă temperată albă de 6 mm grosime sau o sticlă neagră de 8,5 mm

*Notă: Informațiile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. Pentru ofertă de preț concretă vă rugăm să ne contactați.

CERE OFERTA DE PRET

MODELE DISPONIBILE

Espina_makassar
Espina_W00
Espina_W01_sticlă_albă
Espina_W01_sticlă_neagră
Espina_W02

DECORURI DISPONIBILE

FURNIR POL-SKONE ( 4 VARIANTE)

Makassar 460

makassar

Nuc Deschis 405

jasny orzech

Nuc Închis 404

ciemny orzech

Stejar european 334

Dab europejski

FORMULAR CERERE OFERTA

Pentru o oferta de pret cat mai exacta, va rugam sa mentionati atat colectia, modelul, vuloarea/finisajul usii cat si dimensiunile/goluirle de montaj. Prin completarea si trimiterea acestui formular, va expreimati acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal. Va rugam cititi rubrica termeni si conditii. Va multumim.