Home / Usi Dre / SUPREME / HAMPTON

HAMPTON

» UȘI de interior construite pe baza unui cadru format din două rame orizontale și verticale frezate și panouri profilate pe bază de lemn 19 mm.
» suprafața foii de ușă este acoperită cu o folie film mată, având proprietăti precum: rezitența la zgârieturi, curățare ușoară, protecție anti-amprentă, rezistență la pete, fără conținut de formaldehidă
» canaturi disponibile pe înalțimile de 2.300 și 2.043
CANATURI CULISANTE
» sistem de glisare pentru standardul 2043 - poate fi folosit pentru sistemul de glisare SPAZIO CD
» cant fără falț

» UȘĂ FĂRĂ FALȚ
» margine fără falț 
» 3 frezaje pentru balamale ascunse Estetic 80 pentru standardul 2300 și 2 balamale încastrate Estetic 80 pentru standardul 2043 (balamalele fac parte din tocul ușii)
» broască magnetică pentru cheie standard, blocator WC, broască cu pregătire pentru inserție cilindru sau broască magnetică economică de culoare neagră sau albă

*Notă: Informațiile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. Pentru ofertă de preț concretă vă rugăm să ne contactați.

CERE OFERTA DE PRET

MODELE DISPONIBILE

Hampton_2_alb_mat
Hampton_2_szara__jasna_mat
HAMPTON_2_oliwa_mat
Hampton_1_niebieski_mat
Hampton_1_czarna2_mat

DECORURI DISPONIBILE

Decor MAT SUPREME ( 5 VARIANTE)

Biala mat

Alb

Ciemna Oliwka Mat

Olive Mat Inchis

Ciemny niebieskj mat

Albastru

Czarna mat2

Negru mat2

Jasna szara mat

Gri

FORMULAR CERERE OFERTA

Pentru o oferta de pret cat mai exacta, va rugam sa mentionati atat colectia, modelul, vuloarea/finisajul usii cat si dimensiunile/goluirle de montaj. Prin completarea si trimiterea acestui formular, va expreimati acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal. Va rugam cititi rubrica termeni si conditii. Va multumim.