Porta RESIST

Miezul canatului este în standard cu fagure de stabilizare sau placă PAL perforat consolidată în interior cu element de ramă din placaj (cost suplimentar), excepţie modelele 1.4, 7.4, 4.B – în standard doar cu placă din PAL plin cu elemente din placaj. Rama și miezul sunt acoperite pe ambele feţe cu plăci HDF. Marginea verticală este acoperită cu bandă ABS. În funcţie de model, canaturile sunt echipate cu inserţii de aluminiu cu lăţimea de 6 mm. Pentru modelele 4.A și 4.B sticla mată călită este de 8 mm grosime, sticla făcând parte din construcţia canatului.

*Notă: Informațiile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. Pentru ofertă de preț concretă vă rugăm să ne contactați.

CERE OFERTA DE PRET

MODELE DISPONIBILE

Porta_RESIST_1
Porta_RESIST_1.2
Porta_RESIST_1.3
Porta_RESIST_1.4
Porta_RESIST_7.2
Porta_RESIST_7.3
Porta_RESIST_7.4
Porta_RESIST_B.1
Porta_RESIST_E.1
Porta_RESIST_H.1
Porta_RESIST_4.A
Porta_RESIST_4.B

DECORURI DISPONIBILE

Gladstone ( 6 VARIANTE)

Stejar Maro

Stejar Nisipiu

Halifax Natural

PlytaHalifax Naturalny

Halifax Tabak

Halifax Tabak

Stejar Natural Casella

DabCasella Naturalny

Stejar Sherman

Dab Sherman

FORMULAR CERERE OFERTA

Pentru o oferta de pret cat mai exacta, va rugam sa mentionati atat colectia, modelul, vuloarea/finisajul usii cat si dimensiunile/goluirle de montaj. Prin completarea si trimiterea acestui formular, va expreimati acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal. Va rugam cititi rubrica termeni si conditii. Va multumim.