SERVICII PROFESIONALE

1. Transport gratuit in ORADEA, pentru orice comanda.

2. Consultanta in alegerea produselor potrivite si a solutiilor de montaj.

3. Montajul: Cu o experienta de peste 10 ani, echipa noastra de montaj este autorizata si pregatita de specialisti din Polonia si va ofera montaj de calitate, curat, iar cu autorizatia speciala Porta Doors va extindeti garantia usilor de la 3 ani la 5 ani.

Montajul este recomandat sa se efectueze dupa finalizarea lucrarilor sau a renovarilor. Acestea se monteaza la sfarsit, pe pardoseala finita, iar nerespectarea acestui lucru poate duce la degradarea si la functionarea anormala a usilor. Montajul se va face doar cu spuma poliuretanica de calitate, iar tocurile usilor nu se gauresc, nu se prind in dibluri sau alte sisteme mecanice de prindere, orice gaura facuta in toc ducand la un aspect estetic neplacut si la pierderea garantiei tocurilor. In situatia in care beneficiarul nu indeplineste conditiile necesare efectuarii montajului furnizorul isi rezerva dreptul de a nu monta usile, iar in cazul in care beneficiarul isi da acordul pentru montaj, chiar daca nu indeplineste conditiile necesare, acesta se va efectua pe raspunderea sa, furnizorul fiind exonerat de prejudiciile aduse produselor ulterior montajului.
Conditii de montaj:
Golurile de zidarie (grosime de zid, inaltime si latime) necesare montajului in conditii optime trebuiesc respectate conform celor stabilite in contract (anexe/note de comanda). In caz de diferente de grosime intre laturile tocului se ia in calcul grosimea mai mare a tocului.
Elementele de pardoseala (parchet, gresie etc) trebuiesc montate inaite de montarea usilor. In caz de diferente de pardoseala montajul se face pe podeaua de sprijin principala, nu pe cea secundara.
Temperatura si umiditatea trebuie sa se incadreze in parametrii necesari (temperatura < 15°C, umiditatea >65%, numai in cazul usilor de interior). 
Verticalitatea si planeitatea cadrelor (peretilor) trebuie respectata.